www.alborznews.eu
دولت ونزوئلا می گوید که هوگو چاوز رئیس جمهوری این کشور در پی عمل جراحی سرطان، دچار یک عفونت تازه و شدید دستگاه تنفسی شده است.
بی بی سی: ارنستو ویه گاس وزیر اطلاعات گفت که آقای چاوز در وضعیتی بسیار حساس قرار دارد. آقای چاوز، ۵۸ ساله، ماه گذشته پس از معالجات سرطان در کوبا به کشورش بازگشت اما از آن زمان در انظار عمومی ظاهر نشده است. بسیاری از مردم ونزوئلا خواستار انتشار جزئیات کامل در مورد وضعیت سلامتی او شده اند. آقای ویه گاس تازه ترین گزارش وضعیت آقای چاوز را از تلویزیون قرائت کرد. او که در بیمارستان نظامی کاراکاس، محل معالجه آقای چاوز، صحبت می کرد گفت: "امروز عملکرد دستگاه تنفسی رو به وخامت است." او گفت که آقای چاوز هم اکنون "شیمی درمانی فشرده" و همچنین معالجات تکمیلی را می گذراند. تصور می شود آقای چاوز که ۱۴ سال در قدرت بوده در ناحیه لگن خاصره دچار سرطان باشد اما جزئیات بیماری او اعلام نشده است. او در ماه ژوئن ۲۰۱۱ اعلام کرد که مبتلا به سرطان است و از آن زمان چهار بار تحت عمل جراحی و همچنین شیمی درمانی و پرتودرمانی قرار گرفته است. او در اکتبر ۲۰۱۲ بار دیگر برای یک دوره شش ساله به ریاست جمهوری انتخاب شد اما مراسم سوگند او که قرار بود ۱۰ ژانویه برگزار شود عقب افتاده است. دیوان عالی حکم داد که این تاخیر به دلیل بیماری آقای چاوز قانونی است. در روزهای شنبه و یکشنبه صدها دانشجوی ونزوئلایی و اعضای گروه های مخالف در کاراکاس راهپیمایی کردند و خواستار افشار جزئیات کامل وضعیت سلامتی رئیس جمهور شدند. گفته می شود که او از بیمارستان درباره امور کشور تصمیم می گیرد اما مقام ها پیام های ضد و نقیضی درباره حال او منتشر کرده اند. نیکلاس مادورو معاون آقای چاوز شنبه گفت که رئیس جمهور هنوز تحت شیمی درمانی است. روز پنجشنبه او در تلویزیون گفته بود که آقای چاوز برای ادامه حیاتش می جنگد.
پخش شماری از برنامههای پر طرفدار تلویزیون فارسی بیبیسی از امشب (دوشنبه ۱۴ حوت/اسفند) در افغانستان از طریق تلویزیون۱ آغاز شد.
بی بی سی: براساس قراردادی که میان تلویزیون فارسی بیبیسی با تلویزیون۱ افغانستان منعقد شده، مخاطبان در افغانستان پس از این برای اولین بار می توانند برنامههای۶۰ دقیقه، صفحه ۲، و پرگاررا با استفاده از آنتنهای معمولی تماشا کنند. تلویزیون فارسی بیبیسی از زمان آغاز به کار خود در سال ۲۰۰۹ از طریق ماهواره در افغانستان برای شمار زیادی از مخاطبان قابل دسترسی بوده است. این نخستین بار است که تلویزیون فارسی بی بی سی چنین قراردادی را با یک شبکه تلویزیونی در افغانستان امضا میکند. این شبکه خصوصی فعالیت خود را در سال ۲۰۱۰ آغاز کرد و یکی از شبکههای پر بیننده در افغانستان به شمار میرود. صادق صبا، مدیر بخش فارسی بی بی سی گفت: " این قرار داد به گسترش حضور تلویزیون فارسی بی بی سی در افغانستان کمک میکند. زیرا به مخاطبان افغان این امکان را خواهد داد تا بعضی از معروف ترین برنامههای تلویزیون فارسی بی بی سی را به راحتی تماشا کنند. ما خوشحالیم که با شبکهای جوان و رو به رشد مثل تلویزیون ۱ همکاری داریم." برنامه اصلی خبری تلویزیون فارسی بی بی سی، برنامه ۶۰ دقیقه، هر شنبه تا چهارشنبه از تلویزیون ۱ پخش خواهد شد. صفحه ۲، یک مجله سیاسی که مسائل مهم هفته را به بحث می گذارد، هر پنجشنبه بازپخش می شود. برنامه پرگار هم که بحثی یک ساعته است و هر هفته مسائلی از مباحث اخلاقی و فلسفی گرفته تا مذهب را بررسی میکند، هر جمعه در تلویزیون ۱ پخش خواهد شد. فهیم هاشمی، مدیر گروه یک که مالک تلویزیون ۱ است، گفت: "من معتقدم این یک همکاری فوق العاده است و گام مهمی در جهت همکاری رسانهای چند کشوری به شمار می رود. ما اطلاعات و تخصص را مبادله میکنیم و با برنامه ریزی های بهتر مخاطبان بیشتری را پوشش می دهیم."
ناآرامی در شهر پورت سعید مصر دوشنبه ۱۴ اسفند پس از کشته شدن پنج نفر از جمله دو پلیس در این شهر از سر گرفته شد.
رادیوفردا: خبرگزاری فرانسه از شلیک گلوله توسط افراد مسلح ناشناس به سمت مقر پلیس شهر پورت سعید خبر داده است. همچنین بخشهایی از مقر پلیس شهر توسط معترضان به آتش کشیده شد. شامگاه یکشنبه درگیریها میان نیروهای امنیتی و معترضان در شهر پورت سعید پس از آن آغاز شد که یک مسئول در وزات کشور مصر از منتقل شدن ۳۹ نفر از متهمان حوادث استادیوم پورت سعید به زندانی در خارج از این شهر خبر داد. درگیریهای سال گذشته در استادیوم پورت سعید در جریان مسابقه فوتبال دو تیم به کشته شدن حدود ۷۵ نفر انجامید. انتقال متهمان به زندانی در خارج از شهر برای جلوگیری از خشونتهای احتمالی در صورت صدور احکامشان در روز شنبه آینده صورت گرفته است. علاوه بر پنج کشته در درگیریهای شامگاه یکشنبه، حدود ۶۰۰ نفر دیگر هم زخمی شدهاند. به گزارش خبرگزاری الشرق الاوسط، وزارت کشور مصر گزارش داده است که دو تن از کشته شدگان، از سربازان اداره امنیت مرکزی هستند. بنا بر این گزارش، این دو نیروی نظامی در اثر اصابت گلوله شلیک شده از سوی افراد ناشناس مقابل یکی از پایگاههای امنیتی جان خود را از دست دادهاند. یکی از آنها از ناحیه سر و دیگری از ناحیه صورت، هدف شلیک گلوله قرار گرفتهاند. خبرگزاری رویترز گزارش داده است که حدود هزار نفر در تشییع جنازه سه کشته شده غیر نظامی شرکت کردند. همزمان با این تشییع جنازه، شماری از تظاهر کنندگان با نیروهای امنیتی درگیر شدند. آنها دو خودروی پلیس را در این درگیریها به آتش کشیدند. خبرگزاری فرانسه هم گزارش داده است که گروهی از افراد اقدام به پرتاب کوکتل مولوتوف به مقر پلیس شهر کردند که در مقابل نیروهای امنیتی با شلیک گاز اشک آور پاسخ دادند. معترضان در پورت سعید خواهان مجازات عاملان کشته شدن چهار نفری هستند که در جریان اعتراضهای پس از صدور حکم اعدام ۲۱ تن از متهمان حوادث استادیوم شهر پورت سعید، جان خود را از دست دادهاند. هم اکنون سه هفته است که شهر پورت سعید، در اعتصاب عمومی به سر میبرد.
در پی آزاد سازی شهر "الرقه"، استاندار و دبیر کل حزب بعث شهر"الرقه" به اسارت ارتش آزاد درآمدند
العربیه: ارتش آزاد سوریه روزسه شنبه 5-3-2013 اعلام کرد در پی آزاد سازی شهر استراتیژیک "الرقه" استاندار و سردبیر حزب بعث در این شهر را به اسارت درآورده است. شهر الرقه که در شمال شرق سوریه واقع شده، اولین شهری است که تاکنون به طور کامل به کنترل ارتش آزاد سوریه درآمده است. درهمین حال کمیته های هماهنگی محلی، از کشته شدن بیش از 132 تن از مخالفان به دست ارتش اسد در 24 ساعت گذشته خبر دادند. خبرگزاری "سانا انقلاب" وابسته به مخالفان اعلام کرد نیروهای تیپ 115 ارتش اسد یک موشک اسکاد را به سمت مناطق تحت کنترل نیروهای مخالفان در شمال سوریه شلیک کردند. از سوی دیگر شورای فرماندهی نظامی وابسته به مخالفان سوری از درگیری های سنگین میان ارتش آزاد سوریه در شهر بیت سحم در نزدیکی فرودگاه بین المللی دمشق گزارش داده است. براساس این گزارش نیروهای اسد منطقه درعا، غباغب، تسیل، حی القابون و کوی التضامن را به توپ بستند.
العربیه: ارتش آزاد سوریه روزسه شنبه 5-3-2013 اعلام کرد در پی آزاد سازی شهر استراتیژیک "الرقه" استاندار و سردبیر حزب بعث در این شهر را به اسارت درآورده است. شهر الرقه که در شمال شرق سوریه واقع شده، اولین شهری است که تاکنون به طور کامل به کنترل ارتش آزاد سوریه درآمده است. درهمین حال کمیته های هماهنگی محلی، از کشته شدن بیش از 132 تن از مخالفان به دست ارتش اسد در 24 ساعت گذشته خبر دادند. خبرگزاری "سانا انقلاب" وابسته به مخالفان اعلام کرد نیروهای تیپ 115 ارتش اسد یک موشک اسکاد را به سمت مناطق تحت کنترل نیروهای مخالفان در شمال سوریه شلیک کردند. از سوی دیگر شورای فرماندهی نظامی وابسته به مخالفان سوری از درگیری های سنگین میان ارتش آزاد سوریه در شهر بیت سحم در نزدیکی فرودگاه بین المللی دمشق گزارش داده است. براساس این گزارش نیروهای اسد منطقه درعا، غباغب، تسیل، حی القابون و کوی التضامن را به توپ بستند.
روزنامه جمهوری اسلامی: صدا و سیما به ابزاری برای خبرپراکنی اشخاص و جناح ها تبدیل شده است
این روزنامه سرمقاله خود را به مناسبت افتتاج شبکه های جدید صدا و سیما به انتقاد از این رسانه ملی اختصاص داده و نوشته: واقعیت اینست که در نگاهی اجمالی به کارنامه صدا و سیما طی سالهای گذشته در بعد کیفی، متأسفانه عملکرد این سازمان به عنوان "رسانه ملی" نقطه ضعفهای فراوانی دارد و این نقطه ضعفها در اکثر برنامههای خبری و سیاسی مشهودتر است. برخی برنامههای خبری صدا و سیما در سالهای اخیر همواره به مثابه بیانیه یک حزب سیاسی عمل کردهاند و در بسیاری از برنامههایی که تحت عنوان میزگرد و یا گفتگو به روی آنتن میرود، افراد خاصی که تعلق به یک جناح و تفکر سیاسی دارند مدعوین اصلی این برنامهها میباشند. این عملکرد با انتظاری که قانون اساسی از "رسانه ملی" برای فراهم کردن زمینه برخورد اندیشههای متفاوت دارد سازگاری نداشته و منطبق نیست و به مقتضای سیاست بنیانی نظام جمهوری اسلامی ایران که فرصت دادن به افراد فهیم و مطلع با سلایق گوناگون است نیز عمل نمیکند. در این یادداشت آمده است: اینکه صدا و سیما به مثابه ابزار یک تفکر خاص سیاسی اقدام به تهیه برنامههایی نماید و یا به ارگان خبرپراکنی و تبلیغاتی اشخاص و جناحها تبدیل شود با رسالت این سازمان به عنوان "رسانه ملی" در تضاد است و بالا بردن تعداد شبکهها با چنین وضعیتی چیزی را عوض نمیکند حتی اگر به بیش از صد شبکه برسد. صدا و سیما باید در کنار افزایش تعداد شبکههای خود از نظر کمی، فکری هم برای ارتقاء کیفی عملکرد خود بنماید. روزنامه جمهوری اسلامی یادآوری کرده است: رسانه ملی باید طوری عمل کند که همگان ملی عمل کردن آن را احساس کنند. صدا و سیما، باید بلندگوی نظام باشد نه احزاب و گروهها و جناحهای سیاسی. عملکرد صدا و سیما باید در تمام زمینهها بگونهای باشد که مردم همین واقعیت را احساس کنند. تنها در این صورت است که "رسانه ملی" میتواند همواره مورد اعتماد مردم باشد و به جایگاه واقعی خود دست یابد.
این روزنامه سرمقاله خود را به مناسبت افتتاج شبکه های جدید صدا و سیما به انتقاد از این رسانه ملی اختصاص داده و نوشته: واقعیت اینست که در نگاهی اجمالی به کارنامه صدا و سیما طی سالهای گذشته در بعد کیفی، متأسفانه عملکرد این سازمان به عنوان "رسانه ملی" نقطه ضعفهای فراوانی دارد و این نقطه ضعفها در اکثر برنامههای خبری و سیاسی مشهودتر است. برخی برنامههای خبری صدا و سیما در سالهای اخیر همواره به مثابه بیانیه یک حزب سیاسی عمل کردهاند و در بسیاری از برنامههایی که تحت عنوان میزگرد و یا گفتگو به روی آنتن میرود، افراد خاصی که تعلق به یک جناح و تفکر سیاسی دارند مدعوین اصلی این برنامهها میباشند. این عملکرد با انتظاری که قانون اساسی از "رسانه ملی" برای فراهم کردن زمینه برخورد اندیشههای متفاوت دارد سازگاری نداشته و منطبق نیست و به مقتضای سیاست بنیانی نظام جمهوری اسلامی ایران که فرصت دادن به افراد فهیم و مطلع با سلایق گوناگون است نیز عمل نمیکند. در این یادداشت آمده است: اینکه صدا و سیما به مثابه ابزار یک تفکر خاص سیاسی اقدام به تهیه برنامههایی نماید و یا به ارگان خبرپراکنی و تبلیغاتی اشخاص و جناحها تبدیل شود با رسالت این سازمان به عنوان "رسانه ملی" در تضاد است و بالا بردن تعداد شبکهها با چنین وضعیتی چیزی را عوض نمیکند حتی اگر به بیش از صد شبکه برسد. صدا و سیما باید در کنار افزایش تعداد شبکههای خود از نظر کمی، فکری هم برای ارتقاء کیفی عملکرد خود بنماید. روزنامه جمهوری اسلامی یادآوری کرده است: رسانه ملی باید طوری عمل کند که همگان ملی عمل کردن آن را احساس کنند. صدا و سیما، باید بلندگوی نظام باشد نه احزاب و گروهها و جناحهای سیاسی. عملکرد صدا و سیما باید در تمام زمینهها بگونهای باشد که مردم همین واقعیت را احساس کنند. تنها در این صورت است که "رسانه ملی" میتواند همواره مورد اعتماد مردم باشد و به جایگاه واقعی خود دست یابد.
چند پرسش از تحریم کنندگان ماهی قرمز هفت سین
سپهر سلیمی
سونیا زکری در ملاقات با توکل کارمان برنده جایزه صلح نوبل
ترجمه مينوالوندي
فرار دولت از قبول مسئولیت تامین معاش كارگران
کارتهاي طلايي سلامت درجيب مسئولان دولتي ونمايندگان مجلس
دریاد وزنده یادِ روزنامه نگارِدلیر، کریم پورشیرازی
احمد رناسی
تاجزاده: شعار استراتژیک ما «انتخابات آزاد» است
سردار مشفق بیش از فیلم آرگو حقایق را تحریف کرده
اتمی شدن ایران، چه خطرات و تاثیرات منفی بر اوضاع ایران، منطقه و... دارد؟!
پرسش و پاسخ سایت اینترنتی رادیو مژده، هرات - افغاستان با بهرام رحمانی
دریچهی امید در انتخابات خرداد
سرور نیکوکار
متن کامل لایجه پیشنهادی بودجه سال ۹۲ کل کشور
"درمان" کودک مبتلا به اچآیوی-ایدز در آمریکا
سبیت ۲۰۱۳؛ تمرکز بر دنیای وب و اقتصاد بهاشتراکگذاری دادهها
چرا انسان های اوليه دندان های سالمتری داشتند؟
خانهداری کمتر زنان و پيشرفت فناوری به «کاهش سلامت» منجر میشود
حکومت برای حل مشکلات، از تجربه و محبوبیت موسوی و کروبی بهره بگیرد
تاکید عبدالله نوری بر همبستگی اصلاحات با رهبران جنبش سبز: به حصر معترضیم
رکود تورمی؛ اتفاق نادر در اقتصاد ایران
هشدار بایدن به ایران درباره گزینه نظامی: اوباما بلوف نمیزند
مهمانپرست: آماده ایم برای رفع نگرانی ۱+۵ اقدام متقابل کنیم
مهدوی کنی بازهم به ریاست مجلس خبرگان انتخاب شد
تصرف شهر بزرگ الرقا توسط شورشیان سوریه
اجاره کشتی تحریمی ایران از سوی غول غذایی آمریکا
نخست وزیر چین اجلاس سالانه کنگره خلق را افتتاح کرد
هشدار معاون رئیس جمهور آمریکا به ایران: گزینه نظامی روی میز است
اتحادیه اروپا در انتظار نخستین گام "اعتمادساز" ایران
Sie erhalten diese Nachricht, weil Sie Mitglied sind von Google
Groups-Gruppe "Ma Bishomarim".
Für das Erstellen von Beiträgen in dieser Gruppe senden Sie eine E-Mail
an mabishomarim@googlegroups.com
Um sich von dieser Gruppe abzumelden, senden Sie eine E-Mail an
mabishomarim+unsubscribe@googlegroups.com
Weitere Optionen finden Sie in dieser Gruppe unter
http://groups.google.de/group/mabishomarim?hl=de
---
شما به این دلیل این پیام را دریافت کردهاید که در گروه Google Groups "Ma Bishomarim" مشترک شدهاید.
برای لغو اشتراک در این گروه و قطع دریافت ایمیل از آن، ایمیلی به mabishomarim و unsubscribe@googlegroups.com ارسال کنید.
برای گزینههای بیشتر، از https://groups.google.com/groups/opt_out دیدن کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر